Konfirmation

Menu 1

Forret

Tarteletter med høns i asparges, persille og cherrytomat

Hovedret

Svinefilet med chipotle og ahornsirup.
Kalveculotte med rosmarin.
Flødekartofler.
Barbecue kartofler.
Pastasalat med feta.
Melonsalat med bær.
Cremet tomatsauce med pift af urter.

Dessert

Islagkager med bund af brownie og tre slags is.
Frisk frugt.

Menu 2

Forret

Bagt laks med tigerrejer, citron og dild.
Hønsesalat med mini ananasringe, sprød bacon og spirer.
Brød, smør og dressing.

Hovedret

Krydret Kalvefilet.
Kyllingespyd.
Hvidløgsmarineret svinefilet.
Flødekartofler.
Petit kartofler med urter.
Melonsalat med bær.
Tomatsalat med feta og oliven.
Spidskålsalat med granatæble og saltede mandler.
Bearnaisesauce eller rødvinssauce.

Dessert

Mazarinkage med hindbær.
Hjemmelavet karamel is.
Passion Cheesecake på chokolade/kikse bund.
Frisk frugt.